Besplatna isporuka prevoz robe

Radno vreme Pon-Sub:7-20h Ned:7-15h

Telefon 011/3327-449

Okt 29
Hidroizolacija

Hidroizolacija

Termoizolacija služi za zadržavanje toplote. Hidroizolacija radi malo drugačije. Njen posao je da spreči ulazak vode i otkloni svu štetu koja proizilazi iz proboja tečnosti u stambeni objekat. Malo šta može ugroziti kvalitet materijala vašeg doma kao što to može voda. Prokišnjavanje krova je malo kome alarm za uzbunu. Jednom kada se tečnost nakupi, kuća bukvalno počinje da se raspada. 

Detaljnije
Okt 14
Kako ofarbati drvenariju na letnjikovcu

Kako ofarbati drvenariju na letnjikovcu

Letnjikovac je fantastična stvar. Na njemu ćete provesti vreme sa porodicom i prijateljima. Ali, letnjikovac postaje još bolji kada ga lepo sredite. Da stvar bude još bolja, uređivanje letnjikovca ne mora da bude previše naporan zadatak. Ukoliko znate šta treba da radiite, to može postati odličan hobi ili opuštajuća aktivnost za vas.

Detaljnije
Sep 28
Jesen - pravo vreme za fasadu

Jesen - pravo vreme za fasadu

Fasada je ono što stvara čitav utisak ne samo o kući, već i o njenim domaćinima. Za farbanje fasade moraju da se pogode određeni uslovi. Kao što nagađate, fasadu nije moguće farbati zimi. Od ta tri jesen je najbolja, proleće je prihvatljivo, a leto je loše gotovo koliko i zima. Molerski radovi imaju svoju logiku i tehniku. Za najbolje rezultate je morate poštovati. 

Detaljnije
Sep 14
Kako se spremiti za unutrašnju dekoraciju

Kako se spremiti za unutrašnju dekoraciju

Unutrašnje dekoracije ili farbanje unutrašnjosti stambenog prostora je odlična stvar. Na kraju, dobijete predivan izgled enterijera. Ali, putovanje do tog savršenog izgleda nije jednostavno. Zapravo, postoji gomila stvari koje morate da uradite da se spremite za farbanje, tj. unutrašnju dekoraciju.

Detaljnije
Avg 30
Gletovanje

Gletovanje

Priprema fasade ili unutrašnjih dekoracija je proces koji se sastoji od više koraka. Među njima je i gletovanje. To je rad na zidovima bez koga nanošenja boje na fasade ili unutrašnje zidove ne bi bilo moguće. Tačnije, ne bi mogli da se ostavare onakvi rezultati kakve zaista želimo.

Detaljnije
Avg 14
Rigips - suva gradnja

Rigips - suva gradnja

Rigips je ime koje se najčešće koristi za sve vidove izolacionog materijala koji ima gips kao glavnu komponentu. U širokoj upotrebi je i naziv Knauf, budući da je Knauf i proizvođač koji se namenski bavi prodajom gipsanih ploča i drugih materijala od gipsa. Svakako, u pitanju je hemijski dorađena mešavina gipsa, najčešće u obliku ploče. 

Detaljnije
Jul 29
Stiropor kao sredstvo za izolaciju fasada

Stiropor kao sredstvo za izolaciju fasada

Pored izolacije fasede of kamene vune, mnogi ljudi se okreću i fasadnoj izolaciji stiroporom. Stiropor je jeftin, lagan, lako se uklapa u sve vidove stambenih objekata, i dugo traje. Dve osnovne vrste izolacije od stiropora su Ekspandirani polietilen (EPS) - tzv. Stiropor  i Ekstrudirani polietilen(XPS) - tzv. Stirodur

Detaljnije
Jul 18
Jub boje pravi izbor

Jub boje pravi izbor

Izbor fasadne boje određuje karakter čitave nekretnine. Ono što mnogi ne znaju jeste da je lepota posledica kvaliteta boje.
Boja ne sme da izbledi usled atmosferskih padavina, vlage, ili da ima sjaj samo nekoliko meseci. Kvalitetna boja mora da izdrži mnogo više od toga.Jub boje imaju upravo taj kvalitet. 

Detaljnije
Jun 11
Fasade: Sve što treba da znate o termoizolaciji

Fasade: Sve što treba da znate o termoizolaciji

Pre nego što krenete da tražite boje za fasade ili fasadne boje, razmislite dobro o još jednoj stvari. Zapitajte se da li znate šta su izolacioni materijali i šta je to termoizolacija!?
Izolacioni materijali imaju više funkcija. Od smanjenje proboja vlage i kiše, pa do najvažnijeg i najčešćeg kakav je zadržavanje toplote. Postoji nekoliko načina, tačnije nekoliko materijala koje možete koristiti za termoizolaciju. Najpoznatiji materijali su svakako stiropor i kamena vuna.

Detaljnije
Jun 01
Maxima fasadne boje

Maxima fasadne boje

Krečenje fasade je samo po sebi posebno, s obzirom na činjenicu da trajno uobličava vaš stambeni objekat i daje mu konačni izgled. Pri izboru fasadne boje, ili boje za zidove generalno, pored zahteva da boja bude estetski prihvatljiva, važno je izabrati i kvalitetne boje od proverenih proizvođača.
Međutim, kada se prvi put nađete u radnji biranje može ispasti komplikovanije nego što se čini. Pogotovo kada pogledate da svaka farbara ima gomilu brendova. Među njima, ipak, preporučujemo Maxima boje.

Detaljnije